Τρόποι πληρωμής 

*Ο κωδικός πληρωμής βρίσκεται στο κείμενο του ειδοποιητήριο eMail - Viber

Μέσω του Onlinepay πατώντας εδώ με οποιαδήποτε κάρτα. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας μπορείτε να εξοφλήσετε το συμβόλαιό σας έως και σε 12 άτοκες (ελάχιστη δόση 25€) μηνιαίες δόσεις ή ενεργοποιώντας την πάγια εντολή έχετε τη δυνατότητα επιλογής έκπτωσης στα ασφάλιστρά σας. 

• Υπηρεσία "Livepay" της Eurobank.

• Μέσω των πιστωτικών μας καρτών "LIFECARD VISA" και "ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ - LIFECARD CREDIT" σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, με τις οποίες μπορείτε να εξοφλείτε το συμβόλαιό σας έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις και παράλληλα να κερδίζετε έκπτωση στα ασφάλιστρά σας. Ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα των καρτών στο 2310745525.

• Χρέωση της κάρτας σας Visa, MasterCard, ή Diners καλώντας στο 2108119648 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Παρακαλώ αποστείλετε την απόδειξη πληρωμής, έτσι ώστε άμεσα να σας σταλεί το συμβόλαιο ηλεκτρονικά. Ευχαριστώ
 
Σημαντική Ενημέρωση
Με βάση το Νέο Νομοθετικό, Πλαίσιο (Ν. 4261/5.5.2014 περί Τροποποιήσεων του Π.Δ. 237/1986), η Ανανέωση του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου σας επιτρέπεται μόνο με την εμπρόθεσμη καταβολή του ασφαλίστρου της επόμενης ασφαλιστικής περιόδου, το αργότερο έως την λήξη του
ισχύοντος Ασφαλιστηρίου.
Σε περίπτωση ελέγχου από όργανα που είναι αρμόδια για την επιβολή κυρώσεων, μεταξύ του χρονικού διαστήματος καταβολής του Συνολικού Πληρωτέου Ποσού έως την παραλαβή από εσάς του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου σας, η Παρούσα Ειδοποίηση, σε συνδυασμό με την εμπρόθεσμη αποδεδειγμένη καταβολή ολόκληρου του Πληρωτέου Ποσού στις Συνεργαζόμενες Τράπεζες ή στα Καταστήματα της Ευρωπαϊκής Πίστης ή με την μηνιαία κατάσταση του τραπεζικού λογαριασμού σας ή της πιστωτικής σας κάρτας που περιλαμβάνει την παρούσα χρέωση, αποτελεί Απόδειξη της Ισχύος της Ασφαλιστικής Κάλυψης.